Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У дитячому таборі на Миколаївщині масове отруєння дітей

Як же ж так?!

Фото: УНІАН

У дитячому таборі на Миколаївщині масове отруєння дітей

Розгулялася кишкова інфекція...

Сьогодні, 1 липня, у позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Салют», який знаходиться в селі Коблеве Березанського району Миколаївської області, виявлено дітей, хворих на кишкову інфекцію та з підозрою на кишкову інфекцію.

Про це повідомили у прес-службі управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації, інформує УНІАН.

"За зверненням директора ПДЗОВ «Салют» до Березанської ЦРЛ щодо огляду дітей з підозрою на кишкові захворювання до закладу направлено лікаря-інфекціоніста. Усі діти оглянуті медичними працівниками.

Забезпечено госпіталізацію 16 дітей у стані середньої важкості до інфекційного відділення Березанської ЦРЛ для дообстеження та, у разі необхідності, лікування.

Забезпечено госпіталізацію 16 дітей у стані середньої важкості до інфекційного відділення Березанської ЦРЛ для дообстеження та, у разі необхідності, лікування", - йдеться у повідомленні.

На 2 липня заплановано виїзд комісії управління охорони здоров’я облдержадміністрації та департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

Повідомляється, що у закладі працювали фахівці Держпродспоживслужби, а керівництво Миколаївської облдержадміністрації тримає ситуацію на постійному контролі.

Telegram Channel