Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Луцькі вартові очистили вулицю Ландау від халуп

Роботи по демонтажу за цією адресою будуть продовжені.

Фото Муніципальної варти.

Луцькі вартові очистили вулицю Ландау від халуп

А попутно ще й виявили порушницю, яка з рук продавала підозрілий алкоголь

 

 Департамент муніципальної варти продовжує демонтаж самовільно розміщених сараїв та гаражів на вулиці Ландау бідя будинків 1,3,5. Ці споруди використовувались громадянами для зберігання переважно різного сміття, що в свою чергу створювало антисанітарію та захаращення територі. Роботи по демонтажу за вказаною адресою будуть продовжені.

Ці споруди використовувались громадянами для зберігання переважно різного сміття, що в свою чергу створювало антисанітарію та захаращення територі.

До речі, під час проведення демонтажу на вулиці Ландау до інспектора департаменту муніципальної варти звернулись небайдужі громадяни, які поскаржились на продаж розведеного спирту з рук в одній із квартир в будинку на вул. Цукровій, 4. В ході оперативного реагування на дане звернення було виявлено громадянку, яка дійсно продавала алкоголь сумнівної якості з рук. Даний факт зафіксовано, а на порушницю складено протокол про адміністративне правопорушення згідно ч.3 ст.156 КУпАП. Виявлена продукція, а це майже 7 літрів "сурогату" вилучені. Справа буде направлена для розгляду Луцьким міськрайонним судом. Громадянці загрожує відповідальність у вигляді накладення штрафу у розмірі від 3400 до 10200 гривень.

Виявлено 7 літрів сурогату.
Виявлено 7 літрів сурогату.

 

Telegram Channel