Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Суд скасував запровадження пересувних відділень «Укрпошти»

«Укрпошта»  планує подати апеляцію.

ЗІК.

Суд скасував запровадження пересувних відділень «Укрпошти»

Окружний адмінсуд Києва визнав незаконним наказ Міністерства іфраструктури і скасував запровадження мобільних (пересувних) відділень «Укрпошти»

Відповідний позов подав народний депутат від БЮТу Сергій Коровченко. Суд також зобов’язав міністерство і «Укрпошту» відновити стаціонарні відділення у населених пунктах, де проживає до 2 тисяч осіб.

 «Окружний адміністративний суд Києва ухвалив рішення скасувати стратегію розвитку« Укрпошти », а також звільнити начальників відділень (із зарплатою, – Ред.) по 8 тисяч гривень і знову набрати по 1000 гривень», – прокоментував рішення суду глава «Укрпошти» Ігор Смілянський. За його словами, це рішення прийняв «той самий суддя, який забороняв Супрун виконувати обов'язки міністра та відновлював Насірова на посаді». «Укрпошта»  планує подати апеляцію.

 «Окружний адміністративний суд Києва ухвалив рішення скасувати стратегію розвитку« Укрпошти », а також звільнити начальників відділень (із зарплатою, – Ред.) по 8 тисяч гривень і знову набрати по 1000 гривень»

Зазначимо, що поштова компанія закрила стаціонарні відділення в малонаселених пунктах, замінивши їх листоношами на автомобілях. Перші мобільні відділення запустили минулого літа в Чернігівській області.

Нагадаємо, восени минулого року стало відомо, що «Укрпошта» може відмовитись від доставки пенсій та закрити відділення у селах через нерентабельність. Після цього уряд передбачив 500 мільйонів гривень додаткового фінансування «Укрпошти» у проекті бюджету на 2019 рік (пошта просила мільярд – Ред.).

Джерело: informator
Telegram Channel