Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
326 доларів – така середня зарплата на Волині

Найбільш оплачуваною була робота працівників, зайнятих у виробництві меблів, автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів, машин і устатковання.

5 канал.

326 доларів – така середня зарплата на Волині

За цим показником наша область випереджає 8 регіонів

Середня номінальна заробітна плата штатних працівників підприємств, установ та організацій області (з кількістю працюючих 10 осіб і більше) у травні становила 8489 грн (в Україні – 10239 грн), що в 2,0 раза вище мінімального її рівня, передбаченого законодавством (4173 грн) та на 18,8% більше, ніж у травні 2018р. За рівнем зарплати Волинь випередила Житомирську, Кіровоградську, Сумську, Тернопільську, Херсонську, Хмельницьку, Чернівецьку та Чернігівську області.

Середня номінальна заробітна плата штатних працівників підприємств, установ та організацій області (з кількістю працюючих 10 осіб і більше) у травні становила 8489 грн (в Україні – 10239 грн)

Найбільш оплачуваною була робота працівників, зайнятих у виробництві меблів, автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів, машин і устатковання, не віднесених до інших угруповань, у сфері фінансової та страхової діяльності, де заробітна плата перевищила середній показник по області в 1,9–1,6 раза.

 

Джерело: Управління статистики у Волинській області.
Telegram Channel