Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Дмитро Разумков: «Рішення суду про пережеребкування партій може зірвати вибори»

Позов Аграрної партії України не на руку «Слузі народу».

Фото bbc.com.

Дмитро Разумков: «Рішення суду про пережеребкування партій може зірвати вибори»

Але ж треба було думати головою, коли партії Саакашвілі просто дарувати «останній номер» – 22. Найбільше звертають увагу в списку на перший номер і останній

Голова партії «Слуга народу» Дмитро Разумков (на фото) заявив, що рішення суду про пережеребкуваня парій для визначення їхніх номерів у бюлетені може зірвати парламентські вибори, заплановані на 21 липня. Про це він сказав в ефірі телеканалу

.

«Насправді ситуація досить небезпечна. Тому що, наскільки мені відомо, частину бюлетенів вже надруковано – 5 млн 200 тисяч. Це означає, що витрачена частина бюджетних коштів, і це може привести до зриву виборів», – зазначив Разумков.

«Частину бюлетенів вже надруковано – 5 млн 200 тисяч. Це означає, що витрачена частина бюджетних коштів, і це може привести до зриву виборів».

За його словами, для того, щоб передрукувати виборчі бюлетені, потрібно мати додаткові кошти, яких в бюджеті не передбачено, та час.

Голова партії «Слуга народу» вважає, що «це одна з технологій, яка може бути використана» для зриву виборів у Верховну Раду України.

«Я сподіваюся, що ще не пройдено всі інстанції і суд прийме зважене, збалансоване і законне рішення», – сказав він.

Позов до суду подала 3 липня Аграрна партія України.

Там заявили, що звернулися до суду з приводу надання Центральною виборчою комісією партії «Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі» номеру 22 у виборчому бюлетені без проведення жеребкування.

Telegram Channel