Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Савченко зібралася в агітаційний тур на окуповану частину Донбасу

Савченко прагне зустрічі з виборцями окупованої території

Надія Савченко: facebook

Савченко зібралася в агітаційний тур на окуповану частину Донбасу

Савченко їде на округ, на якому балотується

Савченко розповіла, що вже отримала один з двох перепусток через лінію розмежування. Документ їй видали в штабі операції Об'єднаних сил.

Як інформує "Новое Время", в інтерв'ю Новини Донбасу вона сказала, що не розуміє, чому кандидати не прагнуть їхати на тимчасово окуповану територію і "говорити там з людьми".

Зараз вона ще чекає на другий документ від СБУ.

Вона сказала, що не розуміє, чому кандидати не прагнуть їхати на тимчасово окуповану територію і "говорити там з людьми".

Нагадаємо, в червні стало відомо, що Надія Савченко та її сестра Віра балотуватимуться до Верховної Ради на одномандатних виборчих округах в Донецькій області.

Надія Савченко зареєстрована кандидатом від округу № 51 в селищі Зайцеве, а її сестра Віра обиратиметься від округу № 45 (Авдіївка і Ясинуватський район).

Надію Савченко звинувачували в спробі повалення конституційного ладу, зазіхання на життя президента України, підготовці терористичного акту, сприяння діяльності терористичної організації і незаконному володінні зброєю.

У той же час Конституційний суд визнав неконституційним положення Кримінального процесуального кодексу, за яким її заарештували.

 

 

Telegram Channel