Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Володимирі-Волинському вирішили активно боротися з гральним бізнесом

Гральний бізнес в Україні заборонений з 2009-го року.

Pixabay

У Володимирі-Волинському вирішили активно боротися з гральним бізнесом

Під час наради 9-го липня міський голова Петро Саганюк підняв питання про необхідність негайної заборони цього виду діяльності у райцентрі та дав доручення підготувати звернення в державні органи для вирішення цієї проблеми

.У виконавчому комітеті Володимир-Волинської міської ради дали старт заходам, спрямованим на протидію гральному бізнесу. Як підкреслив міський голова Петро Саганюк, йдеться про роботу закладів з азартними іграми, які діють в місті. 

У виконкомі мають намір вчергове звернутись до державних органів із проханням перевірити заклади.

За його словами, в міській раді мають інформацію щодо локацій та приміщень, де знаходяться заклади грального бізнесу, відтак повинні використовувати всі надані місцевому самоврядуванню можливості, аби припинити їх діяльність.

Відповідно до наданих міським головою доручень, у виконкомі мають намір вчергове звернутись до державних органів із проханням перевірити заклади.

Нагадаємо, що раніше міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк назвав гральний бізнес однією з найбільших проблем міста. До нього неодноразово надходили звернення громадян з проханням посприяти її вирішенню. Питання законності діяльності гральних закладів піднімали на  засіданнях та зустрічах за участю правоохоронних органів. 

У 2018-му році Володимир-Волинська місцева прокуратура спільно з працівниками відділу поліції та Управління захисту економіки провели санкціоновані судом обшуки у гральних закладах княжого міста. У ході обшуків виявлено та вилучено гроші, комп’ютери та інше електрообладнання, за допомогою якого клієнтам незаконно надавались послуги у сфері грального бізнесу.

Джерело: Офіційний сайт Володимир-Волинської міської ради.
Telegram Channel