Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
 Чоловіка засудили за зухвалий розбійний напад на неповнолітнього лучанина

За зухвалий грабіж квартири -- 9 років

pixabay.com

Чоловіка засудили за зухвалий розбійний напад на неповнолітнього лучанина

Вірменин з поплічниками погрожували вбивством дитині, яка виявилася в "наміченій" на грабіж квартирі

  Прокурори Луцької місцевої прокуратури підтримали обвинувачення у кримінальному провадженні про обвинувачення 36-річного громадянина Республіки Вірменія у вчиненні зухвалого розбійного нападу із проникненням у житло (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 185 КК України).

Як інформує прес-служба прокуратури області,     У лютому 2017 року зловмисник за попередньою змовою з іншими особами, щодо яких ще триває досудове розслідування, проникли у квартиру в престижному 55-му мікрорайоні міста Луцька.

Побачивши, що в квартирі був неповнолітній син господаря, погрожуючи вбивством, зв’язали його та залишили у ванній кімнаті. В той же час поцупили значну суму грошей, побутову техніку та інші цінності більше як на 23 тис. грн.

    Список злочинів, за вчинення яких розбійника було засуджено раніше, вражає: умисні корисливі злочини проти власності (крадіжка, грабіж), особливо тяжкий злочин проти життя та здоров’я людини (умисне вбивство), злісна непокора вимогам адміністрації установи виконання покарань. 

Побачивши, що в квартирі був неповнолітній син господаря, зловмисник з поплічниками, погрожуючи вбивством, зв’язали його та залишили у ванній кімнаті. В той же час поцупили значну суму грошей, побутову техніку та інші цінності більше як на 23 тис. грн.
    Попри заперечення обвинуваченого причетності до вчинення інкримінованого злочину, його вина повністю підтверджена зібраними слідством доказами, а невизнавальні покази розцінені судом як намагання ухилитись від кримінальної відповідальності за скоєне.

    Погодившись із доводами сторони обвинувачення та визнавши чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України, Луцький міськрайонний суд призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 9 років.

Telegram Channel