Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Прямо на передовій готує хлопцям страви народів світу

Нині чоловік боронить Україну в складі Королівської бригади.

Фото з Фейсбуку

Прямо на передовій готує хлопцям страви народів світу

До війни 52-річний Едуард працював у престижному ресторані в Берліні. Не маючи профільної освіти, він починав різноробочим і пройшов шлях від посудомия до управляючого

Нині чоловік боронить Україну в складі Королівської бригади. І прямо на передовій готує собі та хлопцям страви народів світу, йдеться на сторінці благодійного фонду "Повернись живим".

«Остання страва, яку готував, – розповідає Едуард, – лобіо, бо я дуже його люблю. Це грузинська страва до складу якої входить квасоля з томатним соусом та часником. Виходить такий напівгострий продукт з червоним перцем і хоч абсолютно вегетаріанського напрямку, але дуже ситний та калорійний».

Нині чоловік боронить Україну в складі Королівської бригади.

Чоловік потрапив на війну у 2015 році. Як і колись у мирному житті, починав з простого – у четвертій хвилі мобілізації був номером обслуги. Проте, завдяки власній сумлінності та авторитетності, швидко став командиром відділення. Після оголошення демобілізації вирішив знову повернувся до ресторанної справи, але надовго його не вистачило:

«Тут змінюються дуже сильно…і я змінився. Чому повернувся?…тому що повернувся. Я за цей рік, хоч і мав справу, мав ресторан, а 5 разів приходив в військкомат, щоб просто повернутися. В кінці-кінців дружина зрозуміла, що я вимушений сюди поїхати», - ділиться Едуард.

Поки триває війна, чоловік буде продовжувати досконало розбиратися у ДШК та РПГ. А після перемоги, все ж, планує, повернутися до ресторанної справи.

Telegram Channel