Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Філатов про парі з Зеленським: «Хотіли кіно? Отримуйте!»

І хоч побились об заклад: президент назвав міського голову Дніпра прикладом для всіх мерів.

Фото obozrevatel.com.

Філатов про парі з Зеленським: «Хотіли кіно? Отримуйте!»

Залишилося ще 2 місяці

Мер Дніпра Борис Філатов прокоментував своє парі з президентом Володимиром Зеленським, пообіцявши піти у відставку, якщо Центральний міст міста не відремонтують до 14 вересня. Про це він написав у Facebook, інформує «Українська правда».

«Я дуже азартна і одночасно медійна людина. А ще я ніколи не тримався за посаду... Громадяни просто хочуть кіно. Хотіли кіно? Отримуйте», – заявив Філатов.

Він додав, що у разі його перемоги Зеленський має приїхати в Дніпро на День міста (14 вересняред.) і вони «вип’ють по чарці».

Філатов додав, що у разі його перемоги Зеленський має приїхати в Дніпро на День міста (14 вересняред.) і вони «вип’ють по чарці».

«Взагалі-то я хотів попросити грошей для міста. Але ... З урахуванням того, що Володимир Зеленський сьогодні зрушив питання аеропорту з мертвої точки, то це була б нахабство», – написав мер Дніпра.

Центральний міст, або Новий міст (автодорожній міст №2), який з’єднує правий та лівий берег Дніпра, був відкритий у 1966 році. Його капітальний ремонт розпочали у 2017 році.  До речі, реконструкція у Дніпрі виконується тільки за рахунок міського бюджету, її загальна вартість становить 399 млн грн. Навіть Володимир Зеленський наголосив, що для України цей випадок безпрецедентний: раніше такі роботи, якщо і проводили, то тільки за рахунок дотацій з центрального бюджету.

Telegram Channel