Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Путін хоче бути «навсєгда»

Кату України ж тільки 66…

Фото «Українська правда».

Путін хоче бути «навсєгда»

І в Кремлі розробляють для цього «геніальний план»

Президент Російської Федерації Володимир Путін може залишитися при владі після виборів 2024 року як прем’єр з «розширеними конституційними повноваженнями». Про це з посиланням на свої джерела повідомляє Bloomberg, інформує «Українська правда».

У Кремлі розробляють план щодо продовження влади Путіна, так як згідно з Конституцією РФ, він не має права знову балотуватися, і в 2018 році в останній раз став президентом. Однак передавати владу в Кремлі не хочуть і почали розробляти сценарій, за яким Путін стане прем’єр-міністром з розширеними конституційними повноваженнями.

У Кремлі розробляють план щодо продовження влади Путіна, так як згідно з Конституцією РФ, він не має права знову балотуватися, і в 2018 році в останній раз став президентом.

Внести відповідні зміни в законодавчі норми планують після парламентських виборів 2021 року. Але є побоювання, що через згасаючого рейтингу партії «Єдина Росії», можуть виникнути великі труднощі в реалізації задуму нинішнього керівництва Росії, відзначає Bloomberg.

Два джерела, близьких до Кремля, і високопоставлений член «Єдиної Росії» підтвердили агенству, що потенційно такий сценарій дозволить Путіну залишитися при владі після 2024 року. Тобто, назавжди.

Як нагадує «Українська правда», президент РФ Володимир Путін шукає шляхи забезпечення свого подальшого впливу шляхом створення більш тісного союзу з сусідньою Білоруссю.

Ну і Україну він мріє загарбати.

Telegram Channel