Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
21-річна дівчина на Mercedes спробувала втекти з місця ДТП, але врізалася в дерево і загинула

Усі обставини ДТП наразі встановлюються, призначено ряд експертиз.

Варта-1

21-річна дівчина на Mercedes спробувала втекти з місця ДТП, але врізалася в дерево і загинула

ДТП сталася 13 липня о 05.10 у Львові

Як повідомила кореспондента начальник відділу комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, водійка автомобіля Mercedes-Benz не впоралася з керуванням, з‘їхала з проїжджої частини і збила електроопору, після чого легковик врізався в дерево, передає УНІАН.

З місця першого ДТП жінка втекла зі словами: «Я вмію їздити, дивись як».

21-річна водійка, жителька Путомитівського району, загинула на місці. 21-річний пасажир автомобіля, також житель Пустомитівського району, госпіталізований.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення ПДР).

Як повідомив на сторінці у Facebook громадської організації «Варта-1», що співпрацює з правоохоронцями, депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, у смертельну ДТП потрапив автомобіль з номерами іноземної реєстрації, водій якого втікала з місця попереднього ДТП.

«На вул. Городоцькій автомобіль Mercedes-Benz на іноземній реєстрації здійснив зіткнення з деревом. 21-річна водій загинула на місці, пасажира забрали у лікарню. Також є інформація, що водійка вчинила ДТП з іншим автомобілем раніше і там, зі слів іншого водія, поводилася неадекватно, можливо, перебувала у стані алкогольного сп’яніння. З місця першого ДТП жінка втекла зі словами: «Я вмію їздити, дивись як» і погнала, а вже через пару хвилин відбулося смертельне ДТП, де жінка загинула», - зазначив Зінкевич.

Telegram Channel