Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк: «Ставте максимальні цілі»

«Щиро бажаю створити, реалізувати себе та досягнути максимального!»

Фото vol.dcz.gov.ua.

Директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк: «Ставте максимальні цілі»

Понад тисяча випускників денної та заочної форм навчання Луцького національного технічного університету отримали квитки в життя. 13 липня ідбулося урочисте вручення дипломів бакалаврам. До вітань долучився директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк

Як інформує vol.dcz.gov.ua, ректор Луцького національного технічного університету Петро Савчук у вітальному слові подякував усім, хто гідно пройшов усі випробування студентського життя, хто прагнув здобути знання, отримати омріяний фах та стати справжнім висококласним фахівцем. «Настав довгоочікуваний день для тих, хто сьогодні має честь сьогодні одягнути мантію, тримати в руках диплом і доводити насамперед собі, своїм батькам та країні, що вони – успішні. Сьогодні дійсно ваш день, сьогодні – ваше свято, шановні випускники. Дуже тішить те, що левова частка випускників – студенти, які не лише з честю пройшли випробування у навчанні, здобули ґрунтовні теоретичні знання та практичні компетентності, але й отримали червоний диплом! Наше майбутнє обов’язково буде світлим!» – зазначив мовець.

«Наше майбутнє обов’язково буде світлим!» Фото vol.dcz.gov.ua.
«Наше майбутнє обов’язково буде світлим!» Фото vol.dcz.gov.ua.

 Привітав випускників вишу з отриманням дипломів та подякував професорсько-викладацькому складу ЛНТУ за підготовку молодих фахівців і директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк. «Щиро вітаю випускників нашого рідного Технічного університету з цим хорошим святом. Зовсім нещодавно і сам стояв на такій же лінійці, як ви сьогодні. Теж було трепетно, теж із особливими емоціями. Так, отримання диплома – це своєрідний фініш. Але! Ставте максимальні цілі, утверджуйте все те, що ви отримали в університеті, реалізовуйте себе по життю! Щиро бажаю створити, реалізувати себе та досягнути максимального», – звернувся до випускників Роман Романюк.

«Так, отримання диплома – це своєрідний фініш. Але! Ставте максимальні цілі, утверджуйте все те, що ви отримали в університеті, реалізовуйте себе по життю!»

«Ставте перед собою максимальні цілі!» Фото vol.dcz.gov.ua.
«Ставте перед собою максимальні цілі!» Фото vol.dcz.gov.ua.

 За роки спільної роботи, навчання та отримання нового досвіду вчорашнім студентам подякували і декани факультетів ЛНТУ. Тож побажали випускникам успіхів, самореалізації та здійснення усіх професійних планів.

Завершили урочистості запальним танцювальним флешмобом та тисячами конфедераток, підкинутих у небо.

Відділ інформаційної роботи Волинського обласного центру зайнятості.

Telegram Channel