Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Нововолинську пропонували працевлаштування прямо на бульварі Шевченка

10 учасників акції заповнили анкети пошукача роботи, з якими в подальшому працюватимуть рекрутери.

Фото vol.dcz.gov.ua.

У Нововолинську пропонували працевлаштування прямо на бульварі Шевченка

І це дало перші результати

Фахівці Нововолинської міської філії Волинського обласного центру зайнятості провели акцію «Робота на літо». Місцем проведення обрали бульвар Шевченка, адже там завжди велелюдно. Захід орієнтований на оперативне інформування містян про наявні вакансії та підвищення зайнятості громадян

Під час акції нововолинців ознайомили з пропозиціями роботи, можливостями професійного навчання та іншими послугами служби зайнятості, інформує vol.dcz.gov.ua.

Неабияку зацікавленість викликала інформація про нові сучасні електронні сервіси служби зайнятості, зокрема, QR-код, розроблений фахівцями сектору організації рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості.

На бульварі Шевченка фахівці служби зайнятості про пропозиції роботи інформували понад 100 нововолинців та гостей міста. До слова, база даних налічує понад 300 вакансій тільки у Нововолинську.

База даних налічує понад 300 вакансій тільки у Нововолинську.

Найбільш затребувані роботодавцями на ринку праці бухгалтери, водії автотранспортних засобів, продавці продовольчих товарів, кухарі, підсобні робітники, прибиральники службових приміщень, офіціанти, вантажники, електрогазозварники та інші.

Як результат, 10 учасників акції заповнили анкети пошукача роботи, з якими в подальшому працюватимуть рекрутери. Серед пошукачів: менеджер з продажів, головний бухгалтер, перукар-модельєр, слюсар-ремонтник, електрогазозварник, водій автотранспортних засобів.

Нововолинська міська філія Волинського ОЦЗ.

Telegram Channel