Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Тайкурах 18-річний пасинок забив до смерті вітчима – допомагати покликав двох друзів...

Немає слів...

Ілюстративне фото: news.t1.ua

У Тайкурах 18-річний пасинок забив до смерті вітчима – допомагати покликав двох друзів...

Нелюди гамселили чоловіка доти, доки він не втратив свідомість...

Близько 23:00 14 липня до поліції надійшло повідомлення, що під час транспортування до лікарні у кареті швидкої медичної допомоги помер 40-річний житель села Тайкури. Чоловіка без свідомості із численними тілесними ушкодженнями виявила односельчанка за межами населеного пункту у лісопосадці, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

У результаті проведених розшукових заходів і першочергових слідчих дій поліцейські Рівненського районного відділення за процесуального керівництва прокуратури встановили обставини події та осіб, причетних до викрадення та нанесення смертельних тілесних ушкоджень місцевому жителю.

Утрьох силоміць посадили чоловіка до салону та вивезли за кілька кілометрів від села у лісовий масив, де завдали численні удари руками та ногами потерпілому, поки той не втратив свідомість.

Того дня 40-річний чоловік відпочивав у будинку своєї рідні в Тайкурах разом зі співмешканкою. Із часом до них із обласного центру навідався 18-річний син останньої. Через неодноразові скарги матері на побиття та образи з боку співмешканця у пасинка склалися неприязні стосунки із вітчимом. Черговий конфлікт виник і цього разу. Аби помститися, на допомогу хлопець покликав друзів: 18-річного рівнянина та 24-річного жителя Тайкур, які приїхали на авто. Утрьох силоміць посадили чоловіка до салону та вивезли за кілька кілометрів від села у лісовий масив, де завдали численні удари руками та ногами потерпілому, поки той не втратив свідомість. Отримані тілесні ушкодження виявилися несумісні з життям.

Наразі усі троє затримані у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене за попередньою групою осіб, що призвело до смерті потерпілого) та частиною 2 статті 146 (викрадення людини, вчинене за попередньою групою осіб) Кримінального кодексу України. 

Telegram Channel