Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Засудили волинянина, який обманом одержував кредити у кредитній установі

Чоловік надавав завідомо неправдиву інформацію з метою одержання кредиту.

goloskarpat.info

Засудили волинянина, який обманом одержував кредити у кредитній установі

Хитрун брав кредити на інших осіб, але вказував свою картку

Прокурори Нововолинського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про неодноразове надання 31-річним уродженцем села Ласків Володимир-Волинського району завідомо неправдивої інформації кредитній установі з метою одержання кредиту.

Упродовж лютого-червня 2018 року чоловік шість разів за допомогою комп’ютера з доступом до мережі Інтернет надавав господарському товариству, яке здійснює кредитування фізичних осіб, анкетні відомості та документи іншого громадянина, вказуючи при цьому реквізити особистої банківської карти. Таким чином він одержав від кредитної установи кредити на суму понад 33 тис грн.

Чоловік шість разів за допомогою комп’ютера з доступом до мережі Інтернет надавав господарському товариству, яке здійснює кредитування фізичних осіб, анкетні відомості та документи іншого громадянина, вказуючи при цьому реквізити особистої банківської карти.  

Нововолинський міський суд визнав чоловіка, який щиро розкаявся у скоєному, винним у шахрайстві з фінансовими ресурсами (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 1,2 ст. 222 КК України) і призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (51 000 грн.)

Окрім того, його позбавлено права 2 роки займатися фінансово-господарською діяльністю.

Наталка Мурахевич, прес-секретар прокурора області

Telegram Channel