Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Лілія Кревська попрощалася з колективом Іваничівської райдержадміністрації

Іваничівський район для мене став рідним.

Іваничівська РДА

Лілія Кревська попрощалася з колективом Іваничівської райдержадміністрації

«Я дякую кожному з вас, що ці 2 роки і 7 місяців були разом»

11 липня розпорядженням Президента України Лілію Кревську звільнено з посади голови Іваничівської райдержадміністрації. 

У залі засідань райдержадміністрації зібрались керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів ЦОВВ, установ та організацій району, сільські та селищний голови на підсумкову зустріч із головою районної державної адміністрації Лілією Кревською. У зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України голову Іваничівської районної державної адміністрації Лілію Богданівну Кревську звільнено з посади.

Пишаюсь, що ці роки працювала в районі, дуже багато навчилась.

Зі словами вдячності до присутніх звернулась Лілія Кревська:

«Шановне товариство! Коли в грудні 2016 року мене представляли на посаду голови Іваничівської районної державної адміністрації у цьому залі не було ні знайомих, ні друзів. Зате сьогодні я можу ствердно сказати, що тут зібрались друзі, колеги, однодумці з якими багато пройдено.

Дорогі друзі! Я дякую кожному з вас, що ці 2 роки і 7 місяців були разом. Кожному хто підставляв плече, залишався людиною, дбав про інтереси людей у районі. Пишаюсь, що ці роки працювала в районі, дуже багато навчилась. Щиро дякую за науку. Іваничівський район для мене став рідним. Вболівала, вболіваю і буду вболівати за Іваничівщину!» – зазначила Лілія Кревська.

Джерело: Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики Іваничівської райдержадміністрації
Telegram Channel