Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
За підсумками деклараційної компанії  до бюджетів вже надійшло 15 мільйонів

Сплачувати податки - обов’язок кожного

Твоє Місто

За підсумками деклараційної компанії до бюджетів вже надійшло 15 мільйонів

До 1 серпня 2019 року декларанти зобов’язані сплатити до бюджету визначені суми податкових зобов’язань

Бюджети усіх рівнів вже отримали понад 15 мільйонів гривень від волинських декларантів. А загалом сума визначених громадянами податкових зобов’язань до сплати за підсумками деклараційної кампанії на Волині склала майже 20 мільйонів гривень.

Закон визначає, що до 1 серпня громадяни, котрі відзвітувалися про доходи за минулий рік в ході деклараційної кампанії, повинні перерахувати до бюджету ПДФО та військовий збір. Цей обов’язок вже виконали 1693 волинські декларанти.

Бюджети усіх рівнів отримали 12,6 мільйона гривень ПДФО та 2,5 мільйона гривень військового збору.

«Нинішня деклараційна кампанія продемонструвала високу податкову культуру волинян, більшість з яких вже виконали податкові зобов’язання. Бюджети усіх рівнів отримали 12,6 мільйона гривень ПДФО та 2,5 мільйона гривень військового збору. Власне цей особистий внесок кожного, хто декларує доходи і сплачує податки, найкращий вияв патріотизму та прагнення жити у цивілізованому і демократичному суспільстві. Запрошуємо громадян, котрі ще не сплатили до бюджету податки із задекларованих доходів, перерахувати ПДФО та військовий збір, оскільки термін виконання податкових зобов’язань завершується», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

 Громадянам варто врахувати, що несвоєчасна сплата податків своїм наслідком має нарахування штрафних санкцій і пені, - наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.  

Довідково: в період кампанії декларування доходів за 2018 рік річні податкові декларації до територіальних органів ДФС у Волинській області  подали 5368 громадян.

Джерело: Сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області
Telegram Channel