Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Провели благоустрій пляжу на озері Серех

Волинь-нова

Провели благоустрій пляжу на озері Серех

Цьогоріч відпочинкові зони озера Серех - на вулиці Приозерній та На кутку приємно вразили жителів села Сереховичі Старовижівського району окультуреними територіями

Для створення пляжу «На кутку» було привезено 17 причепів піску, наданого з кар'єра приватним підприємцем В.Потапчуком,  Юрій Бондарчук та Олександр Дричик надали транспорт. Місцеві небайдужі жителі вручну розкидали пісок. «Дуже приємно,  що до роботи долучались не тільки молодь, а й зовсім малі діти, котрі від своїх батьків успадковують відповідальність про оточуюче середовище та бажання внести і  свою  частку до загального об'єму роботи. На пляжі було зроблено нові столики для відпочиваючих та лавочки, пофарбовано їх, натягнуто волейбольну сітку, обладнано для діток дитячий майданчик», - йдеться на сайті Сереховичівської громади.

Бо кожен з нас в спекотні літні дні знаходить відраду в теплих обіймах озера, а якщо біля нього чисто, затишно, зручно і все налаштовує на приємний відпочинок ,то не треба нам ані Крим, ані Турція.

 

    На протилежній пристані, що знаходиться на вулиці Приозерній, за активної участі родин Корнісіків, Балюків, Пампавсів, Бондарчуків було розчищено територію озера від очерету, облаштовано столики та лавки для відпочиваючих, за фінансової підтримки сільського голови  Р.Шиманського їх пофарбовно, для діток  зроблена гойдалка майстерними руками Арсена Пампавса. 

 

    «Відрадно, що свідомість жителів все-таки прокидається і з'являється бажання зробити щось не для когось, а насамперед для себе. Бо кожен з нас в спекотні літні дні знаходить відраду в теплих обіймах озера, а якщо біля нього чисто, затишно, зручно і все налаштовує на приємний відпочинок ,то не треба нам ані Крим, ані Турція, і навіть Світязь. Хотілося б ще підтримки в благоустрої приозерних територій і від місцевих підприємців, котрі є власниками магазинів. Адже потенційно їх прибутки залежать також  і від людей, які відпочивають спекотними днями біля озера та втамовують спрагу морозивом  та прохолодними напоями. Тож пам'ятаймо, що робити добро ніколи не пізно», - зазначають у громаді. 

Джерело: Сереховичівська громада
Telegram Channel