Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку запрацював інноваційний сервіс-центр EVODA

Відкриття такого сервісного центру – крок назустріч споживачам .

УКРОП Волинь

У Луцьку запрацював інноваційний сервіс-центр EVODA

Він займатиметься обслуговуванням клієнтів КП «Луцькводоканал»

а офіційне відкриття центру завітали укропівці - перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад та радник міського голови Ігор Поліщук.

Сервісний центр майже два місяці працював у тестовому режимі. До працівників EVODA за роз’ясненням звертається понад 200 споживачів на день. Зокрема тут надають всю необхідну інформацію, наприклад щодо пільг та субсидій, а також в центрі можна провести оплату за водопостачання без банківських комісій.

Сервісний центр EVODA, який знаходиться за адресою: м. Луцьк, проспект Соборності, 25, працює з понеділка до п’ятниці - з 8:00 до 18:00 години без перерви на обід. Вихідні – субота та неділя.

«Відкриття такого сервісного центру – крок назустріч споживачам комунального підприємства «Луцькводоканал». Це – інновація. В Україні ми не знаємо гарних прикладів, коли комунальне підприємство відкриває такі фронт-офіси, де людина може прийти та отримати повний спектр послуг. Тут фахівці якісно проконсультують клієнта, нададуть договір чи рахунок, а також допоможуть сплатити платежі без комісії. Сервісний центр знаходиться в густонаселеному районі та є доступним для людей з інвалідністю. Я думаю, що наше комунальне підприємство «Луцьктепло» теж матиме такий центр, адже це - сучасна вимога до діяльності будь-якого великого підприємства, яке обслуговує сотні тисяч людей», - зазначив Ігор Поліщук.
Зокрема сервіс-центр надаватиме такі послуги: укладання договорів з побутовими споживачами; прийом документів від побутових споживачів та супроводження їх для укладання договору реструктуризації заборгованості; видача і доставка юридичним споживачам рахунків, актів про обсяги послуг; складання актів звірки; прийом заявок і їх супроводження (інформаційні довідки тощо); прийом показників від побутових споживачів при їх персональних візитах із видачею сформованого рахунку; надання консультацій, зокрема щодо порядку реєстрації пільг і отримання субсидій; прийом документів на технічні умови та видача документів тощо; реєстрація в «Особистому кабінеті споживача»; встановлення та повірка лічильників, очищення каналізаційних мереж, приєднання до мереж водопостачання, встановлення загальнобудинкових і приватних вузлів обліку, замовлення проб якості води, виклик майстрів для налагодження роботи каналізаційних мереж, відновлення чи налагодження водопостачання і водовідведення.

Сервісний центр EVODA, який знаходиться за адресою: м. Луцьк, проспект Соборності, 25, працює з понеділка до п’ятниці - з 8:00 до 18:00 години без перерви на обід. Вихідні – субота та неділя.

Джерело: Укроп Волинь
Telegram Channel