Курси НБУ $ 39.55 € 42.43
«Гдє дарогі? Дороги будуються лише в бурхливій уяві»

Так не має бути! Але щоб було не так, потрібно…

Фото auto.24tv.ua.

«Гдє дарогі? Дороги будуються лише в бурхливій уяві»

Міністр інфраструктури Володимир Омелян розкритикував «аналітику» Володимира Зеленського стосовно ремонту автошляхів

Президент України підписав указ щодо створення умов для розвитку та підвищення якості автомобільних доріг, інформує «Українська правда».

Першочергово необхідно провести капітальний ремонт 24 тис. км основних магістралей, на що необхідно 150 млрд грн і ще 15 млрд щороку на підтримання їх у належному стані.

На рішення Зеленського відреагував міністр інфраструктури Володимир Омелян.

«Гдє дарогі? Дороги будуються лише в бурхливій уяві. Підписав указ. Тепер дороги повинні указ виконати... для доріг потрібні гроші! А також контроль, конкуренція і якість! Указами, постами в фб, роликами, тегами дороги не ремонтувалися і ніколи ремонтуватися не будуть, – заявив Омелян. – Не забудьте передбачити мінімум 75 млрд грн для Дорожного фонду в держбюджеті на 2020 рік на дорожню мережу плюс 10 млрд грн на територіальні дороги між райцентрами. Бо інакше указ використають не за призначенням.

Тепер дороги повинні указ виконати... для доріг потрібні гроші! А також контроль, конкуренція і якість! Указами, постами в фб, роликами, тегами дороги не ремонтувалися і ніколи ремонтуватися не будуть

Беремо калькулятор, ділимо цю цифру на кілометраж. Виходить 6 250 000 грн за капітальний ремонт 1 км доріг першої і другої категорій», – цитує Олмеляна wz.lviv.ua.

А тепер запитаємося в українських автодорожніх компаній: ви готові робити капремонт утричі дешевше, собі у збиток? Ми вам дамо Указ, роздасте його копії своїм співробітникам: зарплата буде раз на три місяці, матеріали видавати державі безкоштовно, – підсумував міністр Інфраструктури.

Telegram Channel