Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку злапали грабіжника, який глупої ночі пограбував 15-річного хлопця

І не соромно тобі, чоловіче?!

Фото: YouTube

У Луцьку злапали грабіжника, який глупої ночі пограбував 15-річного хлопця

Відібрав у потерпілого 209 гривень

Співробітники кримінальної поліції Луцького відділу поліції спільно із патрульними поліцейськими встановили особу грабіжника, котрий на проспекті Соборності в обласному центрі відкрито викрав у місцевого жителя понад 200 грн.. За фактом грабежу слідчі розпочали кримінальне провадження. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до шести років, повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Поліцейські з’ясували, що учора, 21 липня, вночі 24-річний лучанин поблизу дитячого садочку, що на проспекті Соборності у Луцьку, пограбував 15-річного місцевого жителя. Грабіжник відкрито викрав у потерпілого 209 грн..

24-річний лучанин поблизу дитячого садочку, що на проспекті Соборності у Луцьку, пограбував 15-річного місцевого жителя. Грабіжник відкрито викрав у потерпілого 209 гривень.

Правопорушника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Луцького відділу поліції за фактом грабежу розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Telegram Channel