Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Запіллі та Куснищах бійці ДСНС вчили хліборобів, як не дати червоному півню склювати зерно нового врожаю (фото)

Дядьку, будьте обережним!

Фото: Управління ДСНС України у Волинській області

У Запіллі та Куснищах бійці ДСНС вчили хліборобів, як не дати червоному півню склювати зерно нового врожаю (фото)

Вогнеборці провели інформаційний рейд

Сьогодні, 23 липня, співробітники Управління ДСНС України у Волинській області провели інформаційний рейд у місцях збирання врожаю у Любомльському районі.

Рейдова група провела інструктажі з працівниками агрогосподарства «Куснище», а також громадянами, які збирали врожай на земельних паях у селах Запілля та Куснища.

Зокрема рейдова група провела інструктажі з працівниками агрогосподарства «Куснище», а також громадянами, які збирали врожай на земельних паях у селах Запілля та Куснища.

Зокрема співробітники ДСНС нагадали аграріям, що основними причинами виникнення пожеж під час жнив є необережне поводження з вогнем, порушення правил експлуатації комбайнів, машин та агрегатів, а також випалювання стерні та післяжнивних залишків. Йшлося і про виконання протипожежних вимог, що є обов’язковими на усіх етапах  збирання, транспортування та зберігання врожаю.

Інформуючи власників земляних паїв про вимоги пожежної безпеки під час жнив, рятувальники застерегли від спалювання стерні та післяжнивних залишків, а також нагадали про відповідальність за такі дії відповідно до чинного законодавства.

Telegram Channel