Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ранковою Одесою ганяв кінь, який дременув з іподрому (відео)

Це було справді круто!

Фото: odessa.online

Ранковою Одесою ганяв кінь, який дременув з іподрому (відео)

Городяни були щонайменше здивовані

В Одесі кінь, який втік з іподрому, але потім був спійманий патрульними поліцейськими, пробіг кілька зупинок, «змагаючись» у швидкості з трамваєм.

Про це повідомили в комунальному закладі «Центр-077» Одеської міської ради, інформує УНІАН.

«Сьогодні, близько 6.00 на Фонтанській дорозі пролунало кінське іржання і стукіт справжнього «галопу», - повідомили в установі.

Сьогодні, близько 6.00 на Фонтанській дорозі пролунало кінське іржання і стукіт справжнього «галопу».

Як зазначається, побачити тварину і почути звук удару копит по бруківці мали можливість почути перехожі та автомобілісти, які перебували на відрізку дороги від 4-ї станції до 8-ї станції Великого Фонтану.

«Багатьох застала зненацька ранкова пробіжка красивої тварини, що вирвалася на волю. Люди зупинялися, як укопані, і витріщалися на «бігуна», що пролітав на червоний сигнал світлофора. Пасажири трамваїв здивовано дивилися на рисака, який мчав без вершника... », - йдеться у повідомленні.

В установі нагадали, що поліцейському патрулю вдалося затримати втікача.

«Про причини, через які тварина вибралася через огорожі і попрямувала вглиб міста, ми навряд чи дізнаємося...», - зазначається у повідомленні. У ньому також міститься заклик берегти тварин.

Співробітники «Центр-077» також оприлюднили відеозапис, який зафіксував як кінь мчить проїжджою частиною, зокрема повз пішоходів, перетинає трамвайні колії і біжить уздовж них, немовби змагаючись у швидкості, «підрізає» автомобілі тощо.

 

Telegram Channel