Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Донбасі тракторист наїхав на протитанкову міну

Постраждалого вдалося врятувати.

facebook.com/pressjfo.news

На Донбасі тракторист наїхав на протитанкову міну

Поблизу непідконтрольного урядові Нікішиного в Донецькій області водій трактора дістав поранення внаслідок підриву

Як йдеться у звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні, 26 липня медпрацівники лікарні в н. п. непідконтрольному Єнакієве повідомили СММ, що 19 липня до них доправили чоловіка 30–39 років з переломами правої ноги, які він отримав від вибуху, ймовірно, протитанкової міни, передає УНІАН.

Друг чоловіка знайшов постраждалого, який лежав на дорозі з пораненнями правої ноги, та відвіз його до лікарні в Єнакієве.

Наступного дня цей чоловік повідомив спостерігачам телефоном, що 19 липня він їхав на тракторі по ґрунтовій дорозі біля н. п. Нікішине, коли почув гучний вибух. У звіті зазначається, що вдома у пораненого чоловіка в н. п. Ольховатка члени патруля місії зафіксували пошкоджені колеса та шасі трактора, за оцінкою, внаслідок підриву на, ймовірно, протитанковій міні (ТМ-62).

«Друг чоловіка, який проживає в тому ж будинку, повідомив СММ, що 19 липня знайшов постраждалого, який лежав на дорозі з пораненнями правої ноги, та відвіз його до лікарні в Єнакієве», - поінформували у СММ ОБСЄ.

Telegram Channel