Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
У луцьких садочках замінено кухонне обладнання

Тепер економія електроенергії на приготуванні їжі становитиме в середньому 25%.

Луцька міська рада.

У луцьких садочках замінено кухонне обладнання

Луцька міська рада спільно з Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією NEFCO продовжують роботу над реалізацією проекту «Енергоефективність в громадських будівлях міста Луцька»

Зокрема, в рамках заходу «Заміна кухонного обладнання», було встановлено пароконвекційні печі та інфрачервоні плити в 10-ти закладах дошкільної освіти та їдальні Луцького ліцею Луцької міської ради Волинської області.

Економія електроенергії на приготуванні їжі від впровадження заходу становитиме в середньому 25%.

Крім економії коштів для міського бюджету маленькі відвідувачі закладів куштуватимуть ще більш смачну та корисну їжу.

Додатково:

В результаті реалізації проекту «Енергоефективність в громадських будівлях міста Луцька» буде досягнуто економії у розмірі 17,3 млн. грн. на рік. Загальна кількість зекономленої теплової енергії становитиме 10 618 Гкал/рік, електричної енергії – 639 027 кВт*год/рік, природного газу – 1 665 361 м3/рік. Загальна кількість зекономленого CO2 – 4 282 т. Період окупності проекту становитиме приблизно 11 років.

Проектом передбачається утеплення фасадів, дахів, встановлення ІТП, ізоляція трубопроводів, заміна вікон та дверей, модернізація системи освітлення та вентиляції у понад 30 будівлях бюджетної сфери.

Департамент економічної політики.

 

 

 

Джерело: Департамент економічної політики.
Telegram Channel