Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Білорусі гусак врочисто одружився з гускою (фото)

Так і хочеться вигукнути: "Гірко, дзьобаті!".

Фото: vk.com/idmuhtarolga

У Білорусі гусак врочисто одружився з гускою (фото)

Влада всіляко намагалася протидіяти укладенню цього союзу

У Мінську одружили гусака Харвістера і гуску Крішну, попри заборону влади.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на TUT.by, мінчанин Андрій, господар гусей, вирішив одружити птахів за порадою підписників у соцмережах. Харвістер жив із ним у квартирі та, за словами чоловіка, часто відвідував гуску Крішну на дачі.

Наречений був у костюмі з метеликом, наречена - у білій весільній сукні.

Неофіційне одруження Харвістера й Крішни пройшло 28 липня. Наречений був у костюмі з метеликом, наречена - у білій весільній сукні. Господар підготував для них червону доріжку, зібрав гостей, а також спеціально запросив весільного реєстратора. Після реєстрації "шлюбу" гусям одягли на шию символічні обручки.

Раніше весілля Харвістера і Крішни намагалися провести в Лошицькому парку. Але чиновники не дозволили. Вони послалися на те, що виїзна реєстрація проводиться на основі заяви громадян.

У документі за підписом Артема Цурана, заступник голови мінського міськвиконкому, також зазначалося, що наречений і наречена не відповідають статті 12 Кодексу Білорусі про сім'ю і шлюб ("Шлюб - це добровільний союз чоловіка і жінки, який укладається на умовах, передбачених цим Кодексом, спрямований на створення сім'ї і який породжує для сторін взаємні права і обов'язки").

Telegram Channel