Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Локачах розповіли про сучасне рабство – торгівлю людьми

Учасники заходу ознайомилися з викладкою матеріалів «Торгівля людьми. Розпізнай небезпеку вчасно».

Локачинська центральна районна бібліотека

У Локачах розповіли про сучасне рабство – торгівлю людьми

Захід підготували працівники бібліотеки та працівники управління захисту населення районної адміністрації

Учора у Локачинській центральній районній бібліотеці було проведено годину-застереження «Торгівля людьми – сучасний прояв рабства» з метою підвищення рівня обізнаності, привернення уваги до важкого становища постраждалих, а також заохочення громадськості активно протидіяти цьому злочину.

Постраждати може будь-яка особа, незалежно від віку, освіти і соціального статусу.

У своєму виступі директор районного центру зайнятості Олександр Ребрук наголосив, як потрібно остерігатися громадянам, які виїжджають на заробітки за кордон, щоб не потрапити в тенета рабства. Адже постраждати може будь-яка особа, незалежно від віку, освіти і соціального статусу.

Начальник управління соціального захисту населення Локачинської районної адміністрації Оксана Турелик розповіла про план заходів щодо виконання в районі Державної цільової програми протидії торгівлі людьми. Учасники переглянули відеофільм «Протидія торгівлі людьми», який застерігає громадян України не потрапити в рабство, влаштовуючись неофіційно на роботу, як і в нас, так і за кордоном, інформує Локачинська центральна районна бібліотека.

Telegram Channel