Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Житель Володимира-Волинського подарував рідному місту… терасу!

Дякуємо, пане Андрію!

БУГ.

Житель Володимира-Волинського подарував рідному місту… терасу!

31-го липня дизайнер, якого добре знають у Володимирі-Волинському, Андрій Гнатюк у фейсбуці поділився фотографіями з власноруч зробленої у громадському місті біля річки Риловиці тераси в італійському стилі. Цей подарунок для мешканців міста він зробив власноруч та за свої кошти

Що спонукало Андрія Гнатюка зробити Володимиру-Волинському такий подарунок? Про це БУГ дізнавався у самого дизайнера.

Андрій Гнатюк розповів БУГу, що  ідею облаштування такого мальовничого місця біля річки, де незабаром, до речі, ще і з’явиться рекреаційна зона, виношував давно. До роботи приступив приблизно пів року тому.

Андрій разом з іншими мешканцями вулиці Алябушева раніше виготовили за свої кошти проектно-кошторисну документацію на вкладання на вулиці асфальту. Вкладання асфальту почали вже 1-го серпня.

«Оскільки вулиця знаходиться біля річки, я зрозумів, як будівельник і інженер за освітою, що бік вулиці від річки потрібно укріплювати, щоб нового асфальту вистачило на довше, аніж на 1-2 роки. Тому я придумав зробити залізобетонну підпорну балку, щоб основа була стійкою, але залишити все так не міг. Хотів зробити гарно і щоб вигляд нової балюстради поєднувався і був немовби одним цілим з новою рекреаційною зоною, на острові річки Риловиця», – розповів Андрій.

Андрій Гнатюк зазначив, що все мурував сам. В загальному вийшло близько 30-ти метрів залізобетонної конструкції. Вже 1-го серпня на вулиці кладуть асфальт і інженер та дизайнер впевнений, що завдяки цій конструкції покриття протримається довше.

«Хотілося зробити якесь нове гарне місце, де можна сфотографуватися молодятам.  У Володимирі-Волирснькому наразі такого місця немає. Моя дружина запитує у мене, коли я вже нарешті зупинюся щось вигадувати, а я відповідаю: коли сюди приходитимуть фотографуватися, то я дійшов цілі», – сказав Андрій Гнатюк.

Усі фото - БУГ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: БУГ.
Telegram Channel