Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Дубнівський злодій забув велосипед біля піцерії, яку обікрав

Крадієві загрожує позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Дубнівський злодій забув велосипед біля піцерії, яку обікрав

Близько четвертої ранку 31 липня до поліції надійшло повідомлення від працівниці закладу громадського харчування про крадіжку грошей та мобільного телефона

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що зловмисник проник до піцерії, відтиснувши пластикове вікно, а вийшов – через запасний вхід. Як пояснила заявниця, вона прибула закладу, бо спрацювала сигналізація.

Під час огляду місця події було встановлено, що невідомий викрав майже 9 тисяч 200 гривень та мобільний телефон, які знаходилися у коробці за барною стійкою.

Злодієм виявився 30-річний дубенчанин, якого правоохоронці розшукали за місцем проживання.

Також поблизу закладу виявили велосипед, який, як з’ясувалося згодом, забувся зловмисник. Працівники Дубенського відділу оперативно встановили особу, причетну до вчиненого злочину. Ним виявився 30-річний дубенчанин, якого правоохоронці розшукали за місцем проживання. Під час поверхневого огляду поліцейські виявили частину крадених коштів.

«Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помісили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Дубенського відділу поліції – начальник слідчого відділу Михайло Савюк. — Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення, за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Слідчі також підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

З’ясувалося, що дубенчанин вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок і злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі.

 

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 © Офіційний сайт Національної поліції: https://rv.npu.gov.ua/news/majnovi-zlochini/u-dubno-policzejski-operativno-vikrili-zlovmisnika-na-kradizhczi-z-piczeriji/

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel