Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У Рівному впіймали на «живця» 25-річну наркобаронесу

Ще й Тараса Шевченка з Лесею Українкою у брудну справу втягнула...

Фото: Відділ комунікації поліції Рівненської області

У Рівному впіймали на «живця» 25-річну наркобаронесу

Гроші, виручені зловмиснецею, виявилися «міченими»

У Рівному поліцейські затримали збувачку наркотиків, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області

Свій бізнес 25-річна рівнянка налаштувала на продажі наркотиків. Учора, 31 липня, жінку затримали працівники управління протидії наркозлочинності поліції області та слідчі Рівненького відділу спільно з патрульними поліцейськими за процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури. 

Робила вона це досить вправно, адже всього за кілька хвилин «обслужила» кількох клієнтів.

На вулиці Дворецька обласного центру рівнянка продавала за 600 гривень дозу метамфетаміну. Робила вона це досить вправно, адже всього за кілька хвилин «обслужила» кількох клієнтів. У продавчині поліцейські вилучили мічені кошти.

Вперше аналогічний збут поліцейські зафіксували у травні.

«Рівнянку затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив начальник УПН Віктор Поздняков. — Їй вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (збут наркотичних засобів). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють також інших осіб, причетних до злочину.

Крім того, як з’ясувалося, 25-річна жителька обласного центру вже потрапляла в поле зору правоохоронців за незаконне зберігання наркотиків у невеликих розмірах. За скоєне її було притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 44 КУпАП.

Telegram Channel