Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Убивство у Володимир-Волинському районі: поліція шукала зловмисника лише добу

Підозрюють, що кримінальне правопорушення скоїв 54-річний житель Полтавської області.

Волинська поліція.

Убивство у Володимир-Волинському районі: поліція шукала зловмисника лише добу

Співробітники поліції менше ніж за добу встановили особу зловмисника, який вкоротив віку 55-річному волинянину. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Учора, 1 серпня, до поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу новобудови у селі Суходоли лежить тіло невідомого чоловіка. На місце події виїхали керівництво та слідчо-оперативна група Володимир-Волинського відділу поліції.

Правоохоронці встановили, що загиблим є 55-річний житель цього ж району. На тілі чоловіка було виявлено тілесні ушкодження. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне вбивство.

Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Проведеними оперативними заходами поліцейські встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 54-річний житель Полтавської області. До слова, у минулому він притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

«Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Після оголошення підозри у вчиненні інкримінованого злочину, буде вирішуватися питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Михайло Бобик, начальник Володимир-Волинського відділу поліції.

Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Сектор комунікації поліції Волинської області.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області.
Telegram Channel