Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Сьогодні букмекери більше вірять у перемогу «Брюгге», ніж київського «Динамо»

Тримаємо кулаки за наших!

Фото obozrevatel.com.

Сьогодні букмекери більше вірять у перемогу «Брюгге», ніж київського «Динамо»

Втім, наша підтримка підопічних Олександра Хацкевича може спростувати їхні прогнози

У вівторок відбудеться матч 3-ого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, в якому бельгійський «Брюгге» прийматиме київське «Динамо».

Поєдинок пройде в Брюгге на стадіоні «Ян Брейдель», іспанський арбітр Хав’єр Естрада Фернандесдасть стартовий свисток о 21:30.

Зустріч з Брюгге можна в прямому ефірі подивитися на телеканалі «2+2» о 21:30.

Як інформує sport.ua, букмекерські контори досить обережні в питанні визначення фаворита за підсумками двох поєдинків: шанси обох команд на прохід в наступний раунд вони оцінюють приблизно однаково.

Тримаємо кулаки за наших!
Тримаємо кулаки за наших!

 Але ось в першому поєдинку, в Бельгії, на думку «контор», шанси на перемогу вище у господарів. Так, середній коефіцієнт на перемогу «Брюгге» – 1,95, тоді як на виграш «Динамо» – 3,85. Нічия оцінюється середнім показником 3,45.

Cередній коефіцієнт на перемогу «Брюгге» – 1,95, тоді як на виграш «Динамо» – 3,85. Нічия оцінюється середнім показником 3,45.

 – Нас чекають поєдинки з дуже швидкою командою, яка діє в агресивній манері, – заявив напередодні гри наставник київського «Динамо» Олександр Хацкевич.

Чи допоможе Олександру Хацкевичу Сергій Серебрєнніков? Фото football.ua.
Чи допоможе Олександру Хацкевичу Сергій Серебрєнніков? Фото football.ua.

 – У «Брюгге» змінився головний тренер. З попереднім наставником ця команда грала за схемою 4-3-3, яку використовують багато команд Бельгії та Нідерландів. Як буде будуватися гра «Брюгге» при новому тренері, побачимо, але я не думаю, що відбудуться якісь серйозні зміни. Один з представників нашого тренерського штабу був присутній на матчі 2-го туру чемпіонату Бельгії «Брюгге» – «Сент-Трюйден». І, безумовно, ми будемо аналізувати відеозапис поєдинку 1-го туру бельгійської першості за участю «Брюгге». Нарешті, джерелом інформації про суперника буде для нас і мій хороший товариш Сергій Серебрєнніков, який давно живе в Бельгії і може дати свою оцінку «Брюгге».

Telegram Channel