Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Хацкевич після поразки від «Брюгге»: «Другий тайм вселяє оптимізм» (Відео)

Ханс Ванакен через долю секунди розведе м’яч і Дениса Бойка по різних кутках воріт…

Фото uefa.com.

Хацкевич після поразки від «Брюгге»: «Другий тайм вселяє оптимізм» (Відео)

Учора київське «Динамо» в першому виїзному матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів зазнало поразки від віцечемпіона Бельгії – 0:1

Долю матчу вирішив одинадцятиметровий, коли на 37-ій хвилині Олександр Караваєв збив у штрафному майданчику гравця господарів. А Ханс Ванакен з точки не схибив – 1:0.

Хоча, треба визнати, якби не самовіддана гра нашого воротаря Дениса Бойка, то на той час рахунок мав би бути уже давно на користь «Брюгге».

Треба визнати, якби не самовіддана гра нашого воротаря Дениса Бойка, то на той час рахунок мав би бути уже давно на користь «Брюгге».

– Ми здорово почали матч, контролювали гру, особливо в перші хвилин 15, – сказав на післяматчевій прес-конференції головний тренер української команди Олександр Хацкевич. – Бєсєдін сам собі створив момент, але в кінцівці не вистачило... Але потім досвідчені футболісти допускали невимушені помилки в центральній зоні при виході з оборони в атаку. Почали поспішати, після відбору тут же втрачали м’яч.

«Не було останнього пасу і завершального удару». Фото football.ua.
«Не було останнього пасу і завершального удару». Фото football.ua.

 – Другий тайм вийшов без центру поля, було багато моментів – атака то на одні ворота, то на інші, – продовжив тренер. – У кінці мали два прекрасні моменти, коли ми вибігали в контратаки. Але не було останнього пасу і завершального удару. Другий тайм вселяє оптимізм перед повторною грою в Києві.

– Заміни підсилили гру, але чи готовий Циганков грати весь матч? В якій формі Родрігеш?

– Жерсон підсилив гру, чіплявся за м’ячі. Видно, що він в хорошому стані. Як показав другий тайм – він дуже якісне посилення в атаці. Придбання для нас. Що стосується Віті, ви самі бачили ті дві помилки, які взагалі йому не властиві. Це говорить про відсутність ігрового тонусу. Він зможе підготуватися тільки через ігри, його стан в такому графіку ми не підтягнемо.

Матч-відповідь у Києві відбудеться 13 серпня, початок о 20:30. На потрібна перемога з різницею у два м’ячі...

Telegram Channel