Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Експерт назвав причину зміцнення гривні і спрогнозував курс долара на найближчий час

За сім місяців 2018 року в місцеві бюджети було направлено 4,9 млрд доларів

УНІАН

Експерт назвав причину зміцнення гривні і спрогнозував курс долара на найближчий час

В Україні курс гривні буде шукати точку рівноваги після сильного зміцнення нижче позначки 25 грн/$ і подальшого ослаблення до 25,75 грн/$

Зокрема, найближчим часом варто очікувати коливання поблизу поточних відміток 25,2-25,5 грн/$, повідомив у коментарі виданню «Обозреватель» керівник відділу аналітики Forex Club в Україні Андрій Шевчишин, передає УНІАН.

Зміцнення української валюти відбувається на тлі повідомлення про те, що надходження до місцевих бюджетів України за рік виросли на 20,7%

«Фактором тиску може виступити дестабілізація на глобальних сировинних ринках. Сильне падіння цін на сталь і руду буде тиснути на курс», – зазначив Шевчишин. За його словами, наразі зміцнення української валюти відбувається на тлі повідомлення про те, що надходження до місцевих бюджетів України за рік виросли на 20,7%.

«Протягом січня-липня 2019 року до місцевих бюджетів надійшло 5,9 млрд доларів. У порівнянні з відповідним періодом минулого року цей показник зріс на 25,9 млрд доларів.», – резюмував Шевчишин.

Telegram Channel