Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Волинянин під домашнім арештом крав дуби в лісі

Чоловік ніяк не міг вгамуватися.

PxHere

Волинянин під домашнім арештом крав дуби в лісі

Тепер мешканець селища Цумань перебуватиме під вартою

За наполегливої позиції прокурорів Ківерцівського відділу Маневицької місцевої прокуратури 28-річного мешканця смт. Цумань, підозрюваного у хуліганстві із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, який, перебуваючи під домашнім арештом, вчинив новий злочин, взято під варту.

Увечері 18 червня 2019 року молодик у рідному селищі, втрутившись у конфлікт двох громадян, завдав півтора десятка ударів металевою дубинкою одному з них, спричинивши легкі тілесні ушкодження.

Кілька разів працівники поліції, перевіряючи виконання громадянином запобіжного заходу, фіксували його відсутність вдома.

Чоловікові було повідомлено про підозру у вчиненні цього злочину й суд обрав йому запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Кілька разів працівники поліції, перевіряючи виконання громадянином запобіжного заходу, фіксували його відсутність вдома.

Уночі ж 08 серпня 2019 року працівники Державного підприємства «Цуманське лісове господарство» виявили факт незаконної порубки двох дубів у Сильненському лісництві. За кермом транспортного засобу, на який були завантажені колоди, перебував підозрюваний.

За клопотанням прокуратури йому змінено запобіжний захід на тримання під вартою.

До речі, у Ківерцівському районному суді перебуває ще і кримінальне провадження про вчинення цим громадянином втручання в діяльність працівника правоохоронного органу та умисне заподіяння ним тілесних ушкоджень правоохоронцю.

Джерело: Прес-служба прокуратури області
Telegram Channel