Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Рівненщині 50-річний селянин, не знайшовши тимчасових заробітків, вкрав велосипед

Чоловік вже потрапляв у поле зору правоохоронців: цього року він викрав іще два велосипеди.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

На Рівненщині 50-річний селянин, не знайшовши тимчасових заробітків, вкрав велосипед

Тепер злодій перебуває в ізоляторі тимчасового тримання

Учора, дев’ятого серпня, 50-річний житель села Залісся приїхав до Мізоча Здолбунівського району, щоб знайти підробіток. Втім, нікуди не влаштувавшись, вкрав велосипед.

Близько 14 години власник двоколісного, 31-річний місцевий мешканець зайшов у сільський магазин. Велосипед без нагляду помітив 50-річний чоловік та саме зібрався їхати ним додому.

Чоловіку, раптово нагодився його товариш на автомобілі, тож зловмисника впіймали.

У цей момент із торгового закладу вийшов власник велосипеду, який кинувся наздоганяти крадія. На щастя, чоловіку, раптово нагодився його товариш на автомобілі, тож зловмисника впіймали.

«50-річного жителя села Залісся затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозр у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), — повідомив заступник начальника Здолбунівського відділення поліції – начальник слідчого відділення Петро Калюш. — Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Санкція інкримінованої чоловіку статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від чотирьох до шести років».

Telegram Channel