Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Відзначили День Люблинецької громади

Із молитви свято розпочали.

B.C030HlK

Відзначили День Люблинецької громади

На селищному стадіоні цього дня було велелюдно

Зранку відбувся перший тур фінальної частини чемпіонату району з футболу, згодом - спортивні змагання «Козацькі розваги для дітей і дорослих».

Важливо, що цього дня, біля пам’ятного знака Героям Небеної Сотні та всім борцям за кращу долю і волю України, було відслужено панахиду за полеглими героями. Присутні низько вклонилися тим, хто нині боронить нашу землю від ворожих зазіхань на сході України і завдяки кому на нашій території можливе спокійне і мирне життя.  У пообідню пору відбулося офіційне відкриття свята - його урочиста частина. 

 

 Іще однією важливою подією цього дня стало урочисте засідання селищної ради, на якому було затверджено головні атрибути громади - герб, прапор, гімн та логотип. 
Серед гостей свята - перший заступник голови районної державної адміністрації та депутат Люблинецької селищної ради Роман Кульцман, представниця благодійного фонду «Патріоти Волині» Наталія Маленицька, окремі посадовці, народні обранці, підприємці, представники духовенства тощо.

B.CO3OHIK

 «Дорогі земляки! Прийміть найщиріші вітання із цим визначним днем! - мовив Роман Кульцман. - Приємно бачити ваші щасливі та усміхнені обличчя та тішитися разом з вами, бути частиною цього неймовірного дійства. Вірю, що причин для радості у нас буде дедалі більше, а на сьогодні бажаю лише позитивних емоцій та хорошого настрою. Нехай Люблинецька об’єднана територіальна громада розвивається та процвітає, її жителям живеться комфортно і цікаво на своїй малій батьківщині, а щоби так було - треба наша спільна праця та віра у свої сили! І нам усе вдасться! Ще раз - зі святом! Добра, миру та усіх благ!» 

Чимало розваг було зорганізовано для найменших мешканців: зокрема, відбулося свято фарб, аніме-шоу, майстер-класи з «Твістингу», працювали атракціони розваг. Не довелося нудьгувати і дорослим, адже протягом дня діяло містечко майстрів, виїзна торгівля, було облаштовано цікаві фотозони.

Окрім того, Роман Кульцман вручив грамоти районної державної адміністрації та районної ради окремим активним місцевим жителям - Ігорю Костянтиновичу Рублю, президенту ФК «Люблинець» - за вагомий особистий внесок у розвиток футболу на Ковельщині, активну підтримку фізкультурно-спортивного руху серед дітей і молоді, плідну благодійницьку діяльність та з нагоди Дня Люблинецької громади; Анастасії Карпук-Сугак - солістці Центру культури і дозвілля Люблинецької ОТГ - за вагомі творчі здобутки, високий виконавський рівень, гідне представлення Ковельщини на обласних, всеукраїнських і міжнародних фестивалях. 

B.CO3OHIK

 Щирі слова привітань до місцевих жителів із визначним днем линули від селищного голови Наталії Сіховської, першого заступника голови обласної ради Юрія Поліщука.
Після вітань та нагороджень на присутніх чекав святковий концерт за участі аматорських колективів району та окремих талановитих виконавців.

Чимало розваг було зорганізовано для найменших мешканців: зокрема, відбулося свято фарб, аніме-шоу, майстер-класи з «Твістингу», працювали атракціони розваг. Не довелося нудьгувати і дорослим, адже протягом дня діяло містечко майстрів, виїзна торгівля, було облаштовано цікаві фотозони. Справжньою родзинкою свята, під завісу дня, було дефіле у етно-вбранні, а традиційним компонентом чи не кожного святкування дня громади чи населеного пункту є розіграш лотереї із цінними призами, тож не відійшли від традиції і у Люблинці.
Та це - ще не все, адже ввечері на гостей свята чекало щось незабутнє -вогняно-піротехнічне шоу від театру вогню «Аладін». 

B.CO3OHIK

 Тож можна впевнено підсумувати: свято Люблинецької громади цьогоріч вдалося на славу!

Джерело: Ковельська РДА
Telegram Channel