Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Тернопільщині під час полювання застрелили 36-річного мисливця

Як же ж так?!

Ілюстративне фото: Peter.Thurgood via flickr.com

На Тернопільщині під час полювання застрелили 36-річного мисливця

Ймовірно, постріл здійснив неповнолітній племінник загиблого

На Тернопільщині внаслідок вогнепального поранення під час полювання загинув 36-річний чоловік.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, нещасний випадок стався 10 серпня поблизу села Підгайці Шумського району.

За даними правоохоронців, чоловік брав участь у полюванні. Працівники поліції на місці події провели всі необхідні слідчі дії для з’ясування обставин надзвичайної події. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

За однією з них, смертельне вогнепальне поранення загиблому з необережності наніс неповнолітній племінник, за іншою – чоловік міг випадково поранити себе сам.

За неофіційними даними, отриманими в правоохоронних органах регіону, зараз правоохоронці розглядають дві версії трагедії. За однією з них, смертельне вогнепальне поранення загиблому з необережності наніс неповнолітній племінник, за іншою – чоловік міг випадково поранити себе сам.

В поліції області уточнили, що загиблий і людина, яка нібито здійснила смертельний постріл, були між собою знайомі. Водночас, інформацію про те, що вони були родичами, у обласному НПУ наразі не коментують. Також правоохоронці не повідомляють, чи затримано когось на даний момент за підозрою у злочині.

Наразі слідчі чекають результатів експертиз.

Telegram Channel