Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Сьогодні на Волині розпочалися антитерористичні навчання

Навчання відбуватимуться у Ковелі та Ковельському районі.

racurs.ua

Сьогодні на Волині розпочалися антитерористичні навчання

14 серпня ц.р. під егідою Координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні СБУ у Волинській області на території регіону розпочалися планові антитерористичні навчання

 У зв’язку з цим у місті Ковель та Ковельському районі змінено рівень терористичної загрози з «сірий» на «жовтий».
Нагадуємо, що на період проведення навчань на окремих територіях регіону можливе тимчасове запровадження особливого режиму, зокрема обмеження або заборона руху автотранспорту і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд автомобілів тощо.

Служба безпеки України просить мешканців та гостей регіону із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

лужба безпеки України просить мешканців та гостей регіону із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.
У випадку виявлення підозрілих осіб або предметів, отримання інформації про наміри здійснення терористичної, диверсійної, розвідувально-підривної діяльності звертатися до Управління СБУ у Волинській області за телефонними номерами: (0332)24-22-10, 097-7-911-911, e-mail [email protected], або за номером 102.

Пресслужба УСБУ у Волинській області.

 

Telegram Channel