Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Локачах проведуть День донора

Ви можете врятувати чиєсь життя.

Народна правда

У Локачах проведуть День донора

Мешканців просять прийти у центральну районну лікарню і здати кров

5 вересня в КНП «Локачинська ЦРЛ» відбудеться День донора! Запрошуємо всіх бажаючих здати кров! Зі собою потрібно мати паспорт. Оплата за здану кров гарантується Володимир-Волинською станцією переливання крові. Про це інформує Локачинська районна лікарня на своїй сторінці у фейсбуці. 

У день давання крові працівник, який виявив бажання стати донором, звільняється від роботи на підприємстві зі збереженням за ним середнього заробітку.

Нагадаємо, що згідно з Законом України «Про донорство крові та її компонентів» у день давання крові працівник, який виявив бажання стати донором, звільняється від роботи на підприємстві зі збереженням за ним середнього заробітку. Після кожного дня давання крові, в тому числі, у разі давання їх у вихідні, святкові та неробочі дні, донору надається додатковий день відпочинку зі збереженням за ним середньої заробітної плати. За бажанням працівника цей день може бути приєднано до щорічної відпустки або використано в інший час упродовж року після дня давання крові чи її компонентів.

 

 

Telegram Channel