Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Новонародженим лучанам даруватимуть Біблію

Тричі на тиждень волонтерка Лілія Вишневська вітає новонароджених малят і їхніх мам та вручає подарунки від Фонду.

Тільки разом

Новонародженим лучанам даруватимуть Біблію

Дев’ятий рік Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» поділяє цю радість разом із рідними немовляти

 

 

У рамках проекту «Нове життя – новий Луцьк» новонароджені лучани та їхні мами отримують приємні та корисні подарунки. Протягом восьми років волонтери Фонду дарували немовляткам мініатюрні  вишиванки та фотоальбоми «Наше малятко». У другому півріччі  2019 року проект зазнав змін. Тепер новонароджені отримують від Фонду дитячу Біблію з яскравими ілюстраціями та білосніжні банні рушники з ніжної махри. Всього за час дії проекту «Нове життя – новий Луцьк», Фонд привітав понад 14 тисяч юних лучан, що з’явилися на

світ у Луцькому клінічному пологовому будинку. 

У другому півріччі  2019 року проект зазнав змін. Тепер новонароджені отримують від Фонду дитячу Біблію з яскравими ілюстраціями та білосніжні банні рушники з ніжної махри.

Мами немовлят дуже задоволені неочікуваними сюрпризами. Кажуть, що такі  подарунки доречні та практичні.  

Лучанка Катерина – мама маленького Володимира. Це її друга дитина.  Жінка розповідає: вперше народжувала 5 років тому. Тоді й отримала подарунки від Фонду – фотокнигу та вишиту сорочку. З вишиванки малюк швидко виріс, та фотоальбом сім’я користуються досі. Адже там збереглися найщемливіші спогади про перший рік життя дитини.

Вдруге в пологовому будинку й молода мама Марія. Жінка переконана, що материнство – це неймовірне диво, яке неможливо порівняти ні з чим. Задоволена Марія й подарунком, адже рушничок завжди знадобиться для дитини. Його можна використовувати як нині, так і коли дитина підросте. А Біблійні оповіді  читатимуться для малечі згодом. Така книжечка – один із найкращих способів прищепити дитині вічні цінності.

Тричі на тиждень волонтерка Лілія Вишневська вітає новонароджених малят і їхніх мам та вручає подарунки від Фонду. Дівчина каже, що багато батьків, особливо ті, хто народжує не вперше, знають про проект «Нове життя – новий Луцьк».

– Мами позитивно сприймають такий прояв уваги, – зауважує Лілія. – Дуже приємно коли ти вітаєш маму з народженням дитинки бачиш, її щасливі очі, щиру усмішку на обличчі і розумієш, що ти це робиш не даремно.

Джерело: Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».
Telegram Channel