Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинянка стала фіналісткою престижної премії

Щоб потрапити у фінал пані Наталія пройшла ретельний конкурсний відбір.

Боратинська ОТГ

Волинянка стала фіналісткою престижної премії

Наталія Довгополюк стала фіналісткою престижної премії Global Teacher Prize Ukraine та увійшла до ТОП-50 найкращих вчителів України

 Імена кращих педагогів повідомили на порталі «Освіторія». Наталія Довгополюк – вчителька початкових класів Мстишинської школи, сертифікована тренерка НУШ, займається реалізацією екологічних та соціальних проектів, працює над розробленням сучасного методичного середовища для освітян, передає Боратинська ОТГ.

На вчителів, які увійшли до ТОП-50, чекають Skype-співбесіди та написання есе. Переможець отримає 250 тисяч гривень, поїздку у Дубай на Global Teacher Prize Ukraine

Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія, місія якої — підкреслити важливість педагогів в Україні. Адже #ВчителіВажливі від найменшого селища до найбільшого мегаполіса. Національну премію Global Teacher Prize Ukraine заснувала ГС «Освіторія» у 2017 році. 

Щоб потрапити у фінал пані Наталія пройшла ретельний конкурсний відбір. Під час визначення ТОП-50 анкету кожного учасника перевіряли три експерти (асесори) у різних містах України: Києві, Львові та Харкові. Тепер на вчителів, які увійшли до ТОП-50, чекають Skype-співбесіди та написання есе.

Після цього їхні анкети також оцінюватимуть представники дружніх освітніх організацій — EdCamp, Microsoft, EdPro, !FEST/Школа вільних і небайдужих, НОВІ, Grade Education Center. Переможець отримає 250 тисяч гривень, поїздку у Дубай на Global Teacher Prize Ukraine у березні 2020 року, один рік навчання від «Освіторії» та цінні призи.

Telegram Channel