Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Наркобарона, який утік з-під варти, затримали в одній з областей України

Амос Дов Сільвер - засновник мережі масового розповсюдження каннабісу Telegrass.

УП.

Наркобарона, який утік з-під варти, затримали в одній з областей України

Наручники з’явились і на руках трьох співробітників СБУ, які, ймовірно, допомогли йому втекти під час екстрадиції в аеропорту «Бориспіль»

«Служба безпеки України затримала громадянина Ізраїлю Амоса Дов Сільвера в одній з областей нашої країни. Найближчим часом він буде екстрадований, відповідно до чинного законодавства. За сприяння Служби, Державним бюро розслідувань, під процесуальним керівництвом військової прокуратури затримано трьох співробітників СБУ, які підозрюються у допомозі втечі Сільвера з аеропорту «Бориспіль» під час екстрадиціїних заходів», - йдеться у повідомленні СБУ.

Перед посадкою на літак до Тель-Авіва у київському аеропорту з Сілвера зняли електронний браслет, щоб він міг пройти метало детектор, – і наркоторговець утік.

Нагадаємо, 5 серпня Амос Дов Сільвер, засновник мережі масового розповсюдження каннабісу Telegrass, утік від правоохоронців в Україні буквально перед екстрадицією до Ізраїлю. Перед посадкою на літак до Тель-Авіва у київському аеропорту з Сілвера зняли електронний браслет, щоб він міг пройти метало детектор, – і наркоторговець утік. Співробітників СБУ, які відповідали за екстрадицію Сільвера, відсторонили від виконання службових обов’язків.  

 

Джерело: СБУ.
Telegram Channel