Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Польські прикордонники затримали сирійців, які їхали з Україниу вантажівці

Сирійці ховалися у вантажівці.

Picasa/nadbuzanski.strazgraniczna.pl

Польські прикордонники затримали сирійців, які їхали з Україниу вантажівці

Співробітники Надбужанського відділу Прикордонної охорони РП виявили двох нелегалів, які пробували в’їхати до Польщі впричепі вантажівки

У пункті прикордонного переходу "Гребенне" співробітники Прикордонної охорони РП та Митно-податкової служби під час спільного контролю причепу вантажного автомобіля виявили двох нелегальних мігрантів, повідомляє Надбужанський відділ Прикордонної охорони РП.

Чоловіки віком 30 та 33 роки є громадянами Сирії. Під час перевірки виявилося, що обидва не мають документів на перебування у Польщі. Співробітники Прикордонної охорони РП затримали їх.

Під час перевірки виявилося, що обидва не мають документів на перебування у Польщі. Співробітники Прикордонної охорони РП затримали їх. 

Затриманим громадянам Сирії пред’явлено звинувачення у нелегальному перетині кордону. Таке правопорушення карають позбавленням волі на термін до 3 років. Рішенням суду обидва чоловіки затримані під вартою. Був затриманий і 48-річний громадянин Туреччини, який керував вантажівкою. Його звинувачють у сприянні нелегельного перетину кордону. Йому загрожує позбавлення волі від 6 місяців до 8 рків.

Метою нелегальних мігрантів з Сирї була Німеччина.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel