Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Кабмін погодив запропоновані Зеленським кандидатури на посади голів Вінницької, Запорізької та Рівненської ОДА

Потенційний керівник Рівненської облдержадміністрації

Фейсбук. Віталій Коваль

Кабмін погодив запропоновані Зеленським кандидатури на посади голів Вінницької, Запорізької та Рівненської ОДА

На Рівненщину має приїхати Віталій Коваль

Кабінет Міністрів України в середу погодив запропоновані президентом України Володимиром Зеленським кандидатури на посади голів Вінницької, Запорізької та Рівненської облдержадміністрацій.

"Погодили всіх трьох", - сказав представник президента України в Кабінеті Міністрів Андрій Герус у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

На посаду голови Вінницької ОДА запропоновано Владислава Скальського, Запорізької - Віталія Туринока та Рівненської - Віталія Коваля.

З відкритих джерел UA: Рівне вдалося дізнатися, що Ковалю 38 років, він – син березнівського тренера Станіслава Коваля. Мешкає у Києві, при цьому є головою Федерації греко-римської боротьби Рівненської області, а також першим віце-президентом Всеукраїнської федерації греко-римської боротьби.

Віталій Коваль неодноразово приїздив на Рівненщину саме на борцівські турніри.

Додамо також, що голів ОДА призначає президент України, попередньо погодивши перед цим з урядом. Поки що на сайті глави держави інформації про призначення немає.

Раніше в середу віце-прем'єр України Павло Розенко висловив обурення, що під час подання цих кандидатур на розгляд Кабміну не було проведено відповідних конкурсів. За його словами, відбір кандидатів відбувався кулуарним способом і без громадського обговорення.

Telegram Channel