Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Луцьк у числі лідерів шкіл за результатами ЗНО. А ви як ставитеся до таких рейтингів?

У Топ 200 найкращих шкіл потрапили 7 волинських навчальних закладів середньої освіти.

Освіта

Луцьк у числі лідерів шкіл за результатами ЗНО. А ви як ставитеся до таких рейтингів?

Рейтинг складено сайтом Освіта.ua з використанням даних офіційного звіту за результатами ЗНО 2019 року, оприлюдненого Українським центром оцінювання якості освіти

Заклади освіти у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, що розрахований на підставі середнього значення балів ЗНО з усіх предметів та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи, інформує Освіта.ua.

Третій рік поспіль лідером в Україні за результатами ЗНО випускників є Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при ЛНУ ім. Франка.

На другу сходинку піднявся столичний ліцей «Інтелект», який посунув на третє місце київський Природничо-науковий ліцей №145. Технічний ліцей НТУУ «Київський політехнічний інститут» посів четверте місце у рейтингу.

П’яте - Дніпровський ліцей інформаційних технологій при Дніпровському національному університеті ім. Гончара.

Шосте посів Український фізико-математичний ліцей Київського національного університету ім. Шевченка.

У порівнянні з минулим роком у ТОП-10 рейтингу потрапили нові навчальні заклади: Український гуманітарний ліцей Київського національного університету ім. Шевченка, який піднявся з 11-го на сьоме місце та Гімназія №178 Солом’янського району м.Києва, що посіла восьме місце (22 у 2018 році).

Дев’яте посів Харківський фізико-математичний ліцей № 27. Десяте -Українська гімназія № 1 Івано-Франківська.

До першої десятки рейтингу потрапили 6 навчальних закладів з Києва, і по одному навчальному закладу з Дніпра, Львова, Харкова та Івано-Франківська.

Серед обласних центрів перше місце за столицею України, на другій та третій сходинках Тернопіль та Рівне, четверте - Львів. Серед лідерів за результатами тестування  Луцьк та Черкаси.

Опубліковані рейтинги шкіл всіх обласних центрів та областей, а також рейтинги шкіл за окремими предметами ЗНО.

Лідер серед областей - Київська, посунувши з першого місця на друге Львівську. Третє - Черкаська область (друге місце у 2018 році). Високі результати продемонстрували випускники Харківської, Тернопільської та Полтавської областей.

Серед обласних центрів перше місце за столицею України, на другій та третій сходинках Тернопіль та Рівне, які посунули з другої на четверту Львів. Серед лідерів за результатами тестування також опинились Луцьк та Черкаси.

Найгірше склали ЗНО випускники Чернівецької та Закарпатської областей, а також Миколаєва та Чернівців.

Серед 200 найкращих шкіл потрапили 7 волинських навчальних закладів середньої освіти:

Волинський науковий ліцей-інтернат Волинської обласної ради, КЗ "Луцька гімназія №18 Луцької міськради Волинської обл.", КЗ "Луцька гімназія №21 імені Михайла Кравчука Луцької міськради Волинської обл.",

КЗ "Луцький НВК "Гімназія №14 імені Василя Сухомлинського" Луцької міськради Волинської обл.",

КЗ "Луцька гімназія №4 імені Модеста Левицького Луцької міськради Волинської обл.", Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, КЗ "Луцький НВК №9 Луцької міськради".

Telegram Channel