Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На кордоні з Польщею виявили півкілограма наркотиків (Фото)

Державна прикордонна служба України

На кордоні з Польщею виявили півкілограма наркотиків (Фото)

У пункті пропуску «Краківець» правоохоронці виявили кокаїн

52-річний мешканець Дніпропетровщини спробував ввезти в Україну наркотичні речовини через пункт пропуску «Краківець», що на Львівщині.

Випереджувальну інформацію прикордонникам надали співробітники Управління СБУ у Київській області. Тому, із появою в пункті пропуску «Mitsubishi» української реєстрації, охоронці кордону направили автівку на додатковий огляд. Згодом, з допомогою службового собаки, в порожнинах панелі приладів за автомагнітолою, спільна оглядова група знайшла вакуумний пакунок із речовиною білого кольору. За результатами експрес-аналізу встановлено, що у пакунку наркотична речовина «кокаїн» загальною вагою 580 грамів.

Згодом, з допомогою службового собаки, в порожнинах панелі приладів за автомагнітолою, спільна оглядова група знайшла вакуумний пакунок із речовиною білого кольору.

Громадянина України затримано. В його діях вбачаються ознаки вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.305 ККУ (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів).

 
 
 
 

 

Джерело: Державна прикордонна служба України
Telegram Channel