Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Мармолеум - покриття для підлог нового покоління

Ідеальний вибір для всіх, хто цінує гіпоалергенні і натуральні матеріали в інтер'єрі.

ПолMall

Мармолеум - покриття для підлог нового покоління

Відносно новий вид підлогового покриття вже встиг стати популярним серед споживачів

У складі даного вироба знаходяться виключно натуральні компоненти: вапно, борошно, льняне масло, джутове волокно, борошно дерев, смола хвойних дерев, натуральні барвники. Купувати мармолеум рекомендується в перевірених магазинах, дуже зручно це робити в інтернет-магазині ПолMall.

Спеціалізований інтернет-магазин підлогових покриттів ПолMall пропонує виключно якісний мармолеум на https://polmall.com.ua/, який виготовлений дійсно з натуральних матеріалів, що підтверджено відповідними сертифікатами. У каталозі представлен широкий вибір моделей від всесвітньо відомих виробників: Forbo, Concrete та інших.

 

 Переваги та особливості вибору мармолеума

Технологія виготовлення мармолеума постійно вдосконалюється, що дозволяє пропонувати компаніям-виробникам більш якісні, зносостійкі моделі з широким вибором текстур і квітів. Мармолеум - ідеальний вибір для всіх, хто цінує гіпоалергенні і натуральні матеріали в інтер'єрі.

Крім високої екологічності і безпеки, цей вид підлогового покриття має ряд інших переваг:

довговічність (середній термін експлуатації виробу становить понад 25 років);
висока стійкість до механічних навантажень;
стійкість до впливу вологи і ультрафіолетових променів, завдяки чому мармолеум не деформується і не вигорає;
високий ступінь пожежної безпеки, виріб не накопичує статичну електрику;
простота в догляді;
низька теплопровідність, що дозволяє при укладанні не встановлювати додаткові теплоізоляційні матеріали;
швидкий і простий монтаж;
високі декоративні властивості, завдяки чому можна втілювати в реальність практично будь-які дизайнерські задуми.

Мармолеум володіє відмінними зносостійкими якостями. В каталозі фірмового інтернет-магазину ПолMall представлені найбільш популярні моделі вироби з різними показниками зносостійкості.

Інтернет-магазин ПолMall - мармолеум вищої якості за низькими цінами

Мармолеум володіє відмінними зносостійкими якостями. В каталозі фірмового інтернет-магазину ПолMall представлені найбільш популярні моделі вироби з різними показниками зносостійкості. Всього існує три класи зносостійкості продукції:

21-23 - застосовують для побутового призначення: квартир, заміських будинків, невеликих офісів;
31-33 - використовується в промислових будівлях: великих підприємствах і великих офісах;
41-43-найбільш стійке і надійне покриття, яке доцільно використовувати в місцях з інтенсивною прохідністю: аеропорти, вокзали, торгові центри, кінотеатри і т.д.

 

 

Мармолеум виробляється у вигляді рулонів, плит та панелей. Часто для отримання оригінального покриття дизайнери комбінують декілька моделей цих підлогових виробів. Замовляти мармолеум в інтернет-магазині ПолMall дуже швидко і зручно. Зробити це можна з будь-якого населеного пункту України, доставка ж здійснюється усіма популярними кур'єрськими компаніями-перевізниками. Доставка здійснюється в максимально короткий термін. Зробити замовлення можна на офіційному сайті інтернет-магазину. А якщо виникнуть труднощі з вибором, досвідчені фахівці магазину нададуть професійну і розгорнуту консультацію, відповівши на всі питання, що цікавлять.

Telegram Channel