Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Телеведуча Оля Фреймут перейшла на проросійський телеканал «Інтер» (Відео)

«Як можна було піти на «Інтер? Розчарування».

Фото viva.ua.

Телеведуча Оля Фреймут перейшла на проросійський телеканал «Інтер» (Відео)

Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут (на фото), яка живе у шлюбі з чоловіком, генеральним директором «Нового каналу» Володимиром Локотко, буде вести нове ток-шоу про відносини між чоловіками і жінками на скандальному телеканалі "Інтер" у парі з іншим журналістом – Романом Кадеміним

Прем'єра нового ток-шоу на проросійському телеканалі в вересні, повідомляє прес-служба телеканалу. Також телеканал представив коротке відео-анонс на офіційному YouTube-каналі.

Нове ток-шоу про відносини між чоловіками і жінками на скандальному телеканалі «Інтер» .

«У програмі будуть теми, про які бояться говорити, секрети, якими не прийнято ділитися навіть з найближчими, серед героїв будуть відомі люди, від яких ніколи не чекали одкровень. У кожному з випусків глядачі зможуть побачити проблему очима протилежної статі. Побачити, щоб разом з провідними і експертами-професіоналами розібратися в найзаплутаніших і драматичних життєвих ситуаціях. Розібратися, щоб мелодрами і драми не стали трагедіями. І не тільки в житті героїв програми, а й мільйонів телеглядачів», – коментує ток-шоу прес-служба.

Не всі шанувальники у мережі із захватом відреагували на новину, розкритикувавши скандальний телеканал.

«Як можна було піти на «Інтер? Розчарування», «Оля, чому «Інтер»? Канал, який я не дивлюся і дивитися не буду, навіть з Вами. Розчарована», «Не ходіть по інших каналах, вірно?», – пишуть користувачі у коментарях до публікації Фреймут в Instagram.

Джерело: 24tv
Telegram Channel